Otvoritev Jeklenega poligona za vadbo na prostem v Tržiču

Otvoritev Jeklenega poligona za vadbo na prostem v Tržiču
Skupina SIJ – Slovenska industrija jekla z različnimi aktivnostmi pod skupnim imenom Jeklena volja v ljudeh prebuja jekleno voljo. Le-ta je že od nekdaj v značaju Skupine SIJ, s postavitvami jeklenih poligonov za vadbo na prostem v lokalnih okoljih pa želijo jekleno voljo prebujati pri vseh ljudeh. V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez in ob podpori lokalnih skupnosti so v torek, 23.6.2020, v Tržiču  ob Osnovni šoli Bistica slovesno odprli in v uporabo predali že dvanajsti jekleni poligon za vadbo na prostem, ki je plod lastne izdelave Skupine SIJ. Izdelani so iz jekla, najširše uporabljanega materiala na svetu – tudi v športni infrastrukturi.

Otvoritev Jeklenega poligona v Tržiču je bila res olimpijska, saj se je zgodila na dan, ko Mednarodni olimpijski komite obeležuje začetek olimpijskih iger moderne dobe. 23. junij je rojstni dan vseh nacionalnih olimpijskih komitejev in otvoritve se je udeležll tudi ambasador poligona, ki je največji športni dogodek okusil iz prve roke, Andrej Jerman. Z nami so bili tudi župan občine Tržič mag. Borut Sajovic, Ksenija Štrancar, specialistka za korporativno komuniciranje v SIJ d.d., prvi podpredsednik OKS-ZŠZ mag. Janez Sodržnik ter vodja regijske pisarne OKS-ZŠZ Jesenice Branko Jeršin.
Program na dogodku so popestrili učenci Osnovne šole Bistrica ter Mini olimpijada, ki je sledila koncu uradnega dela otvoritve.

Glavni sponzorji

Veliki sponzorji

Sponzorji