O projektu

Skupina SIJ – Slovenska industrija jekla skozi različne aktivnosti pod krovnim imenom Jeklena volja in skupaj z ambasadorko Petro Majdič v ljudeh prebuja jekleno voljo. Jeklena volja je že od nekdaj v značaju Skupine SIJ, s postavitvami jeklenih poligonov za vadbo na prostem v lokalnih okoljih pa želijo jekleno voljo prebujati pri vseh ljudeh.

20 jeklenih poligonov po vsej Sloveniji
V sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – Združenjem športnih zvez in ob podpori lokalnih skupnosti je v občinah po vsej Sloveniji na voljo davjset  jeklenih poligonov  za vadbo na prostem, ki so plod lastne izdelave Skupine SIJ. Izdelani so iz jekla, najširše uporabljanega materiala na svetu – tudi v športni infrastrukturi.
 
Na poligonih lahko vadijo in svojo jekleno voljo preizkušajo vsi
Jekleni poligoni so na voljo najrazličnejšim uporabnikom – družinam, starejšim, otrokom, rekreativnim in vrhunskim športnikom. Namenjeni so vsem in vsakomur ne glede na telesno pripravljenost. Svojo formo in jekleno voljo bodo na njem lahko okrepili tisti, ki se redno posvečajo športu, kakor tudi vsi, ki so se nedavno odločili, da naredijo nekaj zase, za svoje dobro počutje, čvrsto telo in zdravje.

Ne veste kako vaditi? Tabla z vajami in videi vam bo v pomoč
Ob vsakem poligonu je postavljena tabla, kjer so na voljo priporočene vaje, ki jih izvajajte glede na vaše osebne sposobnosti. Pomembno je, da je vaja izvedena pravilno. Zato naredite toliko ponovitev, kolikor jih lahko pravilno izvedete.
 
Oglejte se video prikaze pravilne izvedbe vaj.

Prebudite svojo voljo z vadbo na jeklenem poligonu kot pravi olimpijci
Jeklena volja je notranja moč za vztrajnost in trdo delo na poti k uspehu tako v vrhunskem kot rekreativnem športu. Pomaga nam, da se ne predamo, da premagamo padce in nadaljujemo svojo pot do zastavljenega cilja – ne samo v športu, temveč v življenju nasploh.

 Petra Majdič, ambasadorka Jeklene volje, nosilka bronaste medalje z olimpijskih iger v Vancouvru 2010: 
»Nihče vam v življenju ne more dati zagotovila, da boste postali najboljši, vedno pa se lahko zanesete na svojo jekleno voljo. Ta je edino zagotovilo, da se dan za dnem trudite postati boljši in dosežete svoj cilj. Zato prebudite v sebi jekleno voljo!«

 


Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji