LOKACIJA

Poligon se nahaja na lokaciji:
Pod ostrim vrhom, 6230 Postojna


AMBASADORJA

Matic Rebec

Rojen v Pivki (1995), a se je že v rani mladosti preselil v Postojno in kaj kmalu začutil strast do košarke. Igral je za številne domače klube: KD Postojna, KK Helios, KK Rogaška, KK Krka, KK Sixt Primorska, v tujini pa za ruski Enisey, beograjski FMP in španski Delteco GBC.

 

Aleksej Nikolić

Izhaja iz košarkarske družine, zato je že kot petletnik (rojen 1995) stopil na košarkarski parket in bil v mladosti član KD Postojna in KK Zlatorog Laško. Kot 16-letnik je odšel v tujino in zaigral za sarajevski OKK Spars, beograjski KK Partizan, nemški Brose Basket ter italijanski Treviso.
Člana reprezentance Slovenije na evropskem prvenstvu v košarki  – EuroBasket 2017
Postojnčana Matic Rebec in Aleksej Nikolić sta bila člana slovenske reprezentance na 40. evropskem prvenstvu v košarki v Carigradu 2017, zlate ekipe, ki je za Slovenijo osvojila naslov evropskega prvaka. Oba igrata na položaju organizatorja igre: Rebec navdušuje s svojo hitrostjo in nepredvidljivostjo, Nikolić pa s svojo stabilno igro soigralcem vliva nujno potrebno mirnost na parketu.


Kot člana slovenske članske reprezentance sta istega leta prejela Bloudkovo priznanje, najvišje državno priznanje za šport, naziv športne ekipe leta 2017, leta 2018 pa tudi najvišje državno odlikovanje Republike Slovenije zlati red za zasluge.  

FOTOGALERIJA OTVORITVE

Glavni sponzor

Glavni medijski sponzor

Veliki sponzorji

Sponzorji